Marabous efterrätt och halloween middag.

Hej ja jag vill inte säga att jag är tillbaka . Jag har haft ett avbrott från bloggen och jag har Fortfarande inte bestämt mig för om jag ska fortsätta . Instagram känns roligare, där får jag kontakt med er direkt. Samtidigt så tycker jag det är kul att skriva till er. Jag ska kanske bara skriva till er när jag känner jag har något bra till er. Okej vi får se. I helgen hade vi vår familjemiddag, tyvärr så var det två som inte kom. Men vi hade vår trerätters meny och jag tror att efterrätten kan intressera er. Jag tog tacoskal och penslade på choklad men nu kommer tipsen till er. Gör dom i god tid och smörj insidan av tacoskalet, för vi gjorde inte så. Så,det slutade med att vi fick vänta Länge på att chokladen skulle torka. Vi stoppade in dom i kylen och då gick det snabbare. Sen var det superkladdigt att hålla så vi la dom på tallriken. Gott var det men inte jättegott.mJag kommer inte göra det fler gånger. Det roligaste var att göra pumpan.

Det var så roligt när jag hittade småfigurer som barnen hade gjort när dom var små. Så med läskig dukning och halloween musik så blev det en kul middag.

Nu är det en ny vecka och jag började den med att småjogga i 14 minuter och lite yoga efter det. Sen ska jag meditera en liten stund. Det är inte bara bloggen som har varit tyst även alla mina rutiner har legat nere. Jag har haft lite tufft med min astma men nu kör vi igång igen. Nya tag.

Imorgon ska ni få receptet på en god vegetarisk middag. Ha nu en bra dag och ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *