Vad vet du om tyngdtäcke

Hej Nu har jag faktiskt en fråga till er ? Är det någon av er läsare som har ett tyngdtäcke eller vet något om detta täcke. Vi ska köpa nya täcke och då fick jag höra talas om dom. Ska tydligen göra att man sover bättre och hjälpa mot stress. Om du är en sån person som måste gå upp och kissa på natten , så kommer du sluta med det. Du kommer sova djupare. Ja det känns som det här täcket är något för mig. Innehållet är bomull och glaspärlor. Du väljer ett efter din vikt. Ja för ni har väl slutat med dun.Här ska det inte va något som man vet att djur har fått betala med sitt liv och även på ett plågsamt sätt. Nej fy fan det.https://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=2ahUKEwjFpemy753lAhWvlYsKHU4JDkkQFjAAegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Fhalsokraft.se%2Finspiration%2Fhalsa%2Ftyngdtacke-for-battre-somn-sa-fungerar-det&usg=AOvVaw0qq-KIbO-_BPO75Etv3WJL

Hoppas att den här länken blir rätt annars gå in på halsofrakt.se Där kan ni få mer information.

Ja som vanligt så finns det en uppsjö av dessa täcke, så vilken ska man välja. Nu gäller det bara Att övertyga min man att vi behöver dessa täcken.

Okej inget spännande hände förutom att jag gjorde något dumt igår. När vi skulle slänga skräp igår kväll så fick jag ögon på en så snygg korgstol och även en korg som fick följa med hem. Ja nu ska jag jobba igen. Ha en fin dag och ta hand om dig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *