Livet är inte alltid lätt. Svårt med nya situationer.

Hej har ni haft en bra helg. Har ni arbetat eller har ni tagit det lugnt. Har ni vuxna barn . Tycker ni relationer är svårt. Många svåra frågor och ni undrar säkert varför jag ställer dom. Du går igenom så många olika stadier i ditt liv och ibland vet du inte hur du ska hantera dom. Hela mitt liv har jag med glädje gett mina barn all min tid men hur gör man när dom är vuxna. Fortsätter man eller säger man stopp. Det är inte alltid lätt att veta hur man ska göra, ibland önskade jag att det fanns en handbok för alla situationer man hamnar i. Jag har alltid tyckt att familjen ska ställa upp för varandra. Ge och ta. Jag har i mina tankar och även gjort att vi ska ha en familjemiddag en gång i månaden men är det bara jag som vill ha den. Är det så varför gör jag den då. Är det för min skull eller är det för deras. Ja det är svårt för jag vill inte ha en massa jobb,kostnader och dom känner sig tvingad att gå på middagen. Min tanke med middagen var att barnen skulle få en chans att träffas. Nu när dom bor så långt Ifrån varandra men varför är det så viktigt med syskonkärlek. Jag själv har en så fin relation till mina syskon och det är vad jag hoppades att mina barn skulle ha. Ja nej det är inte lätt det känns hur man än gör så blir det fel. Jag tror att jag ska fråga dom hur dom känner. Jag vet ju att dom har sina liv . Sen har vi nästa punkt. Julen , vill inte tänka på den. Vet inte hur vi ska göra med den. Ja det här inlägget var djupt men jag känner mig inte så glad och jag kan inte säga varför jag inte känner mig så glad.

Vi tar nästa del

Helgen har varit bra.På fredagen blev det Hemlagad pizza och ett långt samtal med Ludvig och Johanna. Lördagen lekte vi taxi, först Åkte vi en tur till outletten med Lu och Johanna . Där gulliga Ludvig köpte en så fin pjymas till mig.Ni får se den sen. Han tyckte att jag skulle ha den som grattis till jobbet. Berättar mer om detta i ett annat inlägg. Efter det så släppte vi av dom två i stan och vi åkte vidare till vår dotter som behövde hjälp med en del saker. Alltså inte för att fika hos dom. Det blev en tur till bauhause där dom köpte en så fin elkamin. Vi köpte glödlampor och Lite ljungväxter. Sen blev det mio men där köpte vi inget. Nu var vi lite hungriga så då blev det vegobaren. Jag åt en fiskburgare och det var tur för det blev ingen fika sen. Nästa stopp blev ica för de behövde lite mat och sen hjälpte vi dom med att få upp elkaminen. Blev så bra. Skulle ha hjälp med att sätta upp lite saker men tyvärr så var vår borrmaskin för gammal så den orkade inte. Vi var hemma vid nio och då var det dags för oss att laga mat. Det blev en höstgryta till dom och jag åt något vegetariskt. Sen var vi så trötta att det blev serier på tv. Söndagen blev som vanligt packa bilen med skräp.

Jag har inte tagit så många bilder .

Så enkel efterrätt att göra. Ta croissanter från picard. Dela dom och fyll med vaniljkräm,grädde och hallon. Lägg på locket och strö på florsocker och hallon. Receptet kommer från fina @jennysmatblogg
Så spänd på att testa , det får bli på lördag. Då får ni höra hur det smakar
Ha en fin måndag ? Ursäkta att det blev så långt men jag behövde få skriva av mig lite tankar efter den här helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *