Vem är ni och ett gott fiskrecept

Hej på er. Ja då har vi vår lilla stund tillsammans. Hur mår ni , skulle va kul att få höra vem är ni. Ni vet nästan allt om mig, så nu vill jag veta vem ni är. Är ni som mig som önskar att dagen hade fler timmar.Det är så mycket jag vill göra och jag ska faktiskt börja plugga igen. Lite läskigt det var ju ett tag sedan man pluggade. Jag kommer göra lite uppdrag åt ett företag. Jag kommer berätta mer när jag har börjat. Nu undrar jag är ni sugna på ett gott fiskrecept, jag själv tycker det är svårt att hitta variation när det gäller fiskrätter. Jag har faktiskt hittat en ny god fisk att köpa. Fryst makrill. Testa det, men nu blir det med lax. Jag tror dock att man kan ta vilken fisk som helst. Då börjar vi

Sätt ugnen på 225°C.Lägg de frysta torsk- och laxtärningar och den frysta grönmixen i en smord ugnsform. Jag tog en mix som hette sommarnågonting. Krydda med dragon, salt och peppar. Häll över spenatsoppa. Blanda panko, parmesan och olja. Strö över. Ställ i mitten av ugnen ca 30 minuter, tills fisken är klar. Täck ev med aluminiumfolie mot slutet. Den ända färdiga spenatsoppa som jag hittade fanns det bacon i och som ni vet äter jag inte kött. Så jag gjorde en egen.

Du kan ha ett gott bröd till eller vad du själv vill ha. Vi hade lite ungsrostade potatis .

Ja igår hände inte så mycket förutom en massa gos med Svea hunden. Har så mycket jobb med företaget . Ska fixas en massa inför julhandeln. Så det blir som för de flesta jobb jobb. Nu ska jag gå och ta hand om den här dagen. ?Må så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *