Vaporub är bäst

Hej nu vill jag ge er ett tips i förkylningstider. Jag har kanske berättat om det tidigare men jag gillar produkten så mycket. Du måste beställa den från nätet för den av en väldig konstig anledning inte längre säljs i Sverige. Jag har hört att Sverige tog in för lite så då fick dom inte beställa men ta den här infon med en nypa salt. Jag har dock använt den som barn, vuxen och till min egen familj. Superbra.

Du kan hitta den express chemist, dearchemist. Jag Gick in på PriceRunner och sökte på vaporub och fick upp flera butiker. Ett tips köp innan du blir sjuk för det tar ett tag innan dom kommer.

Ja något annat roligt har jag inte att skriva om för igår låg jag nerbäddad i soffan men jag lyckades jobba en del. Slutade kvällen med att se en film med tre så duktiga skådespelare. Florence Foster Jenkins med Meryl Streep och Hugh Grant. En sann historia om världens sämsta sångerska. Nu ska jag gå och ta hand om Svea som vill leka kasta foppesko. Ja som ni redan vet så önskar jag er en bra dag. ? Hör av dig till någon som du vet skulle bli glad om du hörde av dig.

2 svar på ”Vaporub är bäst

  1. Att den är! Den är den bästa och super som finns! Tyvärr säljs den inte i Sverige längre. Och jag skulle behövt en burk eller två.
    // Anna

    • Hej Anna
      Ja den är verkligen bäst. Tur att man kan beställa den på nätet, så nu har jag ett litet gäng. Dock som jag skrev beställ innan du behöver den för det tog så lång tid att få hem dom. Lycka till och ha en fin dag ☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *