Nu är min etsybutik uppe och ni får även recept på en god soppa.

Hej wow wow vilken dag det blev igår. Igår lanserade jag min butik på etsy och jag fick ett roligt besked. Jag kommer berätta mer om det senare.

Så spännande.


Jag har så många goda recept som ligger och väntar på att delas ut till er. Så jag vill starta med en gång. Idag blir det en kikärtssoppa. Jag kommer även lägga upp på Instastories. Börja med att skölj två paket kokta kikärtor lägg sen ner i en kastrull. Täck kikärtorna med vatten. Lägg i sen en hackad gul lök, en pressad vitlök, 2 msk lantbuljong. Ta vad du vill ha för buljong. Lite färsk timjan eller jag tog torkad timjan . En tsk svensk senap . Låt det här puttra i 20 min. Mixa sen med en stavmixer. Häll i salt och vitpeppar efter smak. Undertiden som soppan kokar tärnar du champinjoner men först rostar du ett gäng pinjenötter. Ta bort dom från stekjärnet och häll i olivolja,salt och svampen. Låt vattnet steka bort. Blanda sen svamp,nötterna med färsk timjan och servera till soppan. Tycker du soppan är för tjock så häll i mer vätska. Ovanpå soppan kan du även lägga en klick grovkornig senap.Det får bli ett kort inlägg idag för min äldsta son har smittat mig. Så dricka mycket varmt idag.
Ha en bra dag och skriv gärna om ni testar receptet och ja receptet kommer från foodpharmacy . Tack för er goda recept.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *