Lite inspiration om ny höstkappa ,loppisfynd och gjort illa sig men är så glad.

Hej en ny vecka framför oss men innan vi tar tag i den kör vi en tillbakablick. Först kommer den delen för er som vill bara ha lite tips . Jag har tagit fram en del snyggabilder på fina kappor. Jag har hittat dom på ellos,nelly,ginatricot,elleins och hm.

Som ni ser så har jag fastnat för en beige färg. Bild fyra är från Nelly och kostar 1179kr . Bild 14 Nelly på rea 879kr. 13 Nelly 1499 , 10 Nelly 899kr, 3 Nelly 1099kr. 1 Nelly 7895kr Filipstad k, 11 ellos stylein 2699, 5 ginatricot 499, 15 ginatricot 899, 2 ginatricot 1299kr, 6 hm 999kr 16 elleins 575kr, Tyvärr har min lista försvunnit så alla mina bilder kom inte med, men jag hoppas att ni får någon sorts inspiration. Ni börjar högst upp till vänster med bild 1 läs sen till höger och sen går ni baklänges. Nästa gång lovar jag att det ska bli bättre.okej jag hade ett jätteviktigt möte i fredags och jag vill så gärna göra det här och jag ska göra det. Jag berättar mer när allt är klart men det är helt nytt för mig. Jag är så glaaaaaaad . Efter mitt roliga möte och en tur på stan. Jag var tvungen att köpa en basker för det var så kallt ute. Sen träffade jag min dotter för en fika på kafferepet. När vi precis skulle sätta oss Så kom leIf och Ludvig. Vi hade en mysig stund och jag och em tog varsin tårtbit.Det blev en dålig bild. Dock så la jag upp på instastories.

Hemma blev det sen tacos och filmmys. På lördagen blev det loppis i solna hallen. Väldigt bra loppis. Bra standard på sakerna. Jag hittade en busnell jacka . Sen hem o lagade en så god fiskmiddag, ni kommer få receptet sen. På söndagen rensade vi garaget och nu har vi en full bil med skräp och saker som ska till myrorna. När jag plockade garaget fick jag en tung sak på mitt knä så nu har jag ont i mitt knä. Så det blir till att vila under dagen för i kväll ska vi åka och tömma bilen. Tur att man kan jobba från soffan. Ha nu en bra dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *