Recept på en god vegetarisk gryta.

Hej är ni lite sugna på att få ett gott recept. Jag gjorde en god vegetarisk gryta . Du gör så här. Ta en gul lök och tre vitlöksklyftor och hacka. Ta ca 2cm ingefära och hacka . Vill du ha i mer hetta så ta och hacka en chili. Häll på 11/2 msk malen gurkmeja . Släng ner en msk kallpressad kokosolja i en kastrull .värm på men löken,vitlök,ingefära och gurkmeja får inte få färg. Sen häller du i en förpackning krossade tomater 1/2 dl tomatpuré ,2 dl cashewnötter, en förpackning kokosmjölk,salt och peppar,400g plommontomater,250g mango och 70g babyspenat. Du ska även hälla i ett paket tofu men istället tog jag och stekte halloumi . Sen kan du om du vill mixa lite eller så äter du det som det är . Sen en god sallad till och sen bestämmer du själv vad du vill ha till. Pasta,ris eller något annat.

Till middag Ikväll får det bli lite soppa . Blir det bra får ni receptet. Jag får även hem min regnrock och den lär jag komma att behöva . Ni ska få se den och få alla uppgifter om den. Det är kanske någon därute som också behöver en ny regnrock. Till något helt annat här kommer ett litet tips för er som bor i Stockholm eller nära. Antikdagen i solnahallen. Jag tror att vi åker dit, jag har varit där tidigare. Det var där jag köpte min fina lilla vas.

Så klart jag måste ha en vas med den danska flaggan på.

Okej då kommer vi till del två.

Igår hade jag ett spännande möte med en ny hundägare. En liten malteser men jag tror att det får räcka med två hundar. Jag har även gått vidare med intervjun, så imorgon ska vi träffas. Så då blir det en heldag i stan. Tyvärr känner jag mig som om en liten förkylning ligger och lurar runt hörnan. Lu är redan förkyld.

Okej mina vänner nu vill jag bara önska er en bra dag och lova mig att ni slutar att klaga på er själv. Det är så dumt att trycka ner sig själv. Du trycker väl inte ner någon annan så varför ska du göra så mot dig själv. ??❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *