Lite förändring i bloggen.

Hej på er Hoppas att ni mår bra. Jag har funderat lite på bloggen och kommit fram till att jag kommer dela upp inlägget i två delar. Första är mer för mig själv som en dagbok. Sen kommer nästa att va mer för er. Jag ska försöka att ge er mer tips och inspiration. Det är kanske bättre att skriva till er först och sen lite längre ner kommer min såkallad dagbok. Jag började blogga för att jag ville ha det som dagbok men nu vill jag ha allt. Dock kan det hända att jag inte skriver varje dag men jag ska försöka att skriva så ofta jag kan. Jag skriver varje dag på Insta och där kommer jag också skriva om blogginlägget är något för er. Ni får givetvis läsa allt , det skulle jag bara tycka va roligt. Vad tror ni om det här upplägget .

Tycker ni det är kul med fotoutmaningar på Insta så kan jag tipsa er om en som jag gick med i går

Jag älskar att va med i fotoutmaningar, då får du verkligen tänka vilken bild du ska lägga upp och det är även så kul att se vad andra har lagt upp. Ibland ger det nya följare och du hittar nya att följa. Dagens tema är öster och den va en riktig kluring. Första tanken var soluppgången men då var jag ej vaken, så jag får tänka ut något annat . Så roligt. Häng på det finns inga rätt och fel.

En annan fråga jag fick hem ett erbjudande från ellos, få 40% rabatt på ditt köp. Det är en väldig bra rabatt. Tycker ni att den här är fin.

Tänk er ett par svarta eller bruna stövlar till. Ja jag får fundera, jag var ute efter en beige kappa men så såg jag den här. Jag ska göra ett collage till er på snygga kappor.

Nej mina vänner hoppas att ni kommer gilla mitt nya sätt att blogga, vi testar och ser hur det blir. Livet är till för att man ska utvecklas och prova nya saker. Tänk om jag inte hade testat spela tennis då hade jag aldrig upptäckt hur roligt det var. Ibland är man för snabb med att säga nej till saker att göra. Ta hand om er och ta livet som en klackspark. ?Må så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *