Wow wow wow vilken helg

Wow wow wow vilken helg jag har haft. Det blev tyvärr ingen Zumba men vi får göra det en annan gång. Dock så har jag gjort så mycket roligt den här helgen. Vi börjar med fredagen . Efter vi hade shoppat den lilla saken och gått runt och tittat började vår mage kurra. Så vi traskade till vår favopizzeria. Bor du i Stockholm gå till giro. När vi kom dit var det så mycket folk men vi lyckades få plats. En aperol och en vegetarisk pizza.

Vi beställde även in oliver. Wow så goda. Tyvärr ingen bild på pizzan men däremot såg jag en cool vikning på servetten. Måste testa hemma.
Coolt.

Efter en lång och mysig middag blev det sen köpta smaksatta popcorn i soffan. En väldigt bra fredag. Lördagen hade vi familjemiddag, så mysig kväll, vi har tänkt att vi ska försöka ha en familjemiddag en gång i månaden. Inte så många bilder från kvällen.

Till förrätt blev det rostbiffsmacka , tyvärr blev den lite för hård när vi stekte brödet. Middagen blev lax i ugn med krossade potatis och lite olika grönsaker och köpta kalla såser. Efterrätten blev en marängtårta. Efter en god och trevlig middag hamnade vi i sofforna med en stor skål med ostbågar. Tror inte att familjemedlemmarna gick hem hungriga. Vi satt en bra stund och pratade om allt möjligt i världen. Vi hade även två fina hundar på besök, Madde hade tagit med sig sina hundar. Tyvärr så tog jag inte många bilder från kvällen.
Söndagen fortsatte vi vårt projekt med att rensa i garaget/ ungdomsrummet. Sen på kvällen gjorde jag något som jag alltid har velat testa. Varje söndagkväll spelar Lu tennis med sin kompis men den här söndagen kunde inte hans kompis spela så då hoppade vi in. Wow wow så roligt det var . Så nu vill jag spela mer. Vi var helt färdiga när vi kom hem, ja inte Lu men han var impad över sina föräldrar.

Nu är vi färdiga med matchen och jag var tvungen att klättra upp i stolen.

Ja och nu är det en ny vecka med alla sina utmaningar. Jag måste börja förbereda kontoret för julhandeln. Ja ni hörde rätt snart smäller det och jag måste tömma julförrådet för 11 oktober kommer några hit och ska installera fiber. Jag tror att dom kommer sätta en låda där vi har all julpynt. Har inte bestämt vad jag ska använda utrymmet till sen. Ska ta hand om två hundar och träffa en ny hund. Så en rolig vecka framför mig. Hoppas att ni också har en rolig vecka framför er. Må så gott och ta hand om er. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *