Tips på lasagnemetoden

Hej på er Ja då ska jag berätta om lasagnemetoden. Den här metoden är tänkt för kruka men det går bra att göra i rabatt. Vi har en lång uppfart till vårt hus. Vi har byggt en vit mur och bakom den muren vill jag ha ett hav av blommor. Så nu har jag gjort ca en meter. Jag tänkte se först hur det kommer fungera och om rådjuren kommer äta upp dom.

Du börjar längst ner med pingstliljor lägg sen på jord och sen tar du nästa lök , tulpaner på med jord allium på med jord krokus på med jord och sist kommer pärlhyacint . Ja sen är det att vänta .

Hoppas att det blir fint. Idag får det bli ett kort inlägg för jag ska iväg. Så kom ihåg att försöka se guldkornen i livet. Ibland kan man tycka saker är jobbiga att göra, ta hand om tvätten inte så kul att hänga upp men då tänker jag att jag är glad för att jag får hänga upp en massa tvätt för det innebär att jag har en familj. Jag är inte ensam. Förstår ni vad jag menar. Så vänd det tråkiga,jobbiga och negativa till något positivt. ? Må så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *