En lugn helg

Hej på er och dags för en summering av helgen. Vi har haft en härlig helg dock kom jag på att det är verkligen viktigt att satsa på goda tomater när man gör vodkapastan. I lördags körde vi vodkapasta med sämre tomater och smaken blev inte lika god som första gången vi gjorde den. I fredags bakade jag två sorters bullar. Även dom här var nattjästa bullar. Frallorna blev sådär men dom andra bullarna blev supergoda. Tyvärr har jag ingen bild på dom. Däremot har jag bild på något som jag lagade i fredags. Ta och ångkoka två potatis, riv dom på ett rivjärn. Ta två zucchini och riv dom på ett rivjärn. Pressa ut vattnet. Lägg i en skål med en tsk salt och en tsk oregano. Blanda ihop och forma små korvar. Lägg på en plåt in i ugnen i ca 30 minuter.

Ha någon god sås och sallad till. Jag hade även några vegetariska köttbullar till.

På lördagen åkte vi hem till Emilia och fick se deras fina lägenhet. Därefter åkte vi ut och tittade efter soffbord. Dock beslöt dom sig för att vänta. Vi tog en snabbfika på lännas möbler . Åt en blåbärspaj som inte var så god, kändes som man åt sågspån. Sen skulle en kompis komma hem och hjälpa dom med lite småsaker så vi åkte hem och planterade ut våra vårlökar. Jag kan visa er imorgon. Söndagen blev en slappedag förutom att vi fyllde bilen med skräp som vi ska slänga ikväll. Okej hur ser min vecka ut då. Brukar ni göra veckoplaneringar.

Måndag åka till återvinning , arbeta med loggan

Tisdag Gå till butiken press stop och sen möta Leif för ett ärende.

Onsdag Ha Svea o prova med en ny hund.

Torsdag ha Svea och promenad med min kompis. Helghandla

Fredag Zumba pass med en kompis , fixa garderoben

Lördag familjemiddag

Söndag packa bilen med skräp.

Ja så på ett ungefär kommer veckan se ut . Det kommer hända mer men i stora drag kommer det se ut så här. Nu ska jag fortsätta att arbeta . Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *