Så gott med blomkål, här får ni receptet på chimichurri.

Hej ja nu är bilen på lagning. Ja dom ska sätta in ett nytt batteri och utanför huset gräver dom för fiber. Händer mycket och igår sökte jag något som jag hoppas att jag får. Berättar mer om det när jag vet mer. Vi kommer få in så mycket snyggt i webbutiken, så häng på. Nu måste jag bara ge er det här receptet.

Du kan ha vad som helst till, jag hade vegetariska köttbullar. Först gör du såsen.
1 mellanstort blomkålshuvud
1 kruka färsk persilja
4 vitlöksklyftor
1 schalottenlök
1 röd chili
juicen från 1/2 citron
1 msk äppelcidervinäger
1 dl olivolja
2 msk färsk (finhackad) oregano
salt Du tar och mixar allt förutom blomkålen. Sen tar du en ugnsfast form och lägger i blomkålen. Jag skar små buketter. Häll över såsen och blanda ordentligt. In i ugnen på 150 grader i ca en timme.  Glöm inte att röra runt under tiden.  Vill du ha den starkare så ta med chilikärnorna. Jag tog bort dom. Receptet hittade jag inne hos . Jag har ändrat lite på det.

https://foodpharmacy.se/2018/07/blomkalsstek-med-chimichurri/

Är du intresserad av att äta nyttigt och få tips så följ deras blogg. Jag ska även köpa deras bok. Näringsjägaren .

Nej nu måste jag ta tag i jobbet. Ha en fin dag och lugn det kommer en ny dag imorgon. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *