Nya sängkläder

Hej hur är det med er. Här är det bra , vi har fått tid till bilen. Ska lämna in den imorgon och få ett nytt batteri . Så nu får vi hoppas att det är slutpratat om bilen. Nu pratar vi om något roligare. Jag älskar att hitta nya snygga sängkläder. Vad tyckte ni om dom här?

Dom här kommer från Mio och Hemtex . Jag skulle vilja ha alla . Känner det är dags att städa linneskåpet. Jag skulle även vilja göra om sovrummet men det kommer vi inte göra. På ett enkelt sätt kan man få in en ny känsla med nya sängkläder. Vi ska köpa nya täcke och kuddar. Det Finns mycket snyggt därute och jag måste hitta någon snygg regnjacka. Det borde jag leta efter och inte sängkläder . Nej nu ska jag iväg på ett möte. Ta hand om er och glöm inte att stanna upp och njut av livet ? Må så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *