Lasagne metoden

Hej igen tyvärr måste vi prata lite mer om bilen, men vi tar det på slutet. Nu kör vi söndagen. Vi har ju en rutin när vi handlar mat inför helgen då brukar vi alltid slänga plast,papper och glas. Utan bil så får man gå och slänga skräp, så det gjorde vi och därefter gick vi till Jula och köpte två nya hinkar att gjuta nya blomkrukor i. Nu kommer vi till det roliga för efter jula gick vi till blomsterlandet. Efter många funderingar så köpte vi dom här.

Jag ska plantera dom enligt en lasagne metod. Dock inte i en kruka utan längs med uppfarten. Jag kommer visa och filma i helgen.
Det här är lasagne metoden. Bra när dom är tydliga för oss som inte har gröna fingrar.

Efter det så traskade vi vidare hem till vår kompis som bjöd på god fika och en hembakad kaka. Så mysigt. Vi fick låna deras Billaddare så när vi kom hem stoppade vi in den och på morgonen startade den så igår kväll var vi ute och körde i en timme. Nu på morgonen var den stendöd igen. Så det var inte laddaren som det var fel på utan nu måste vi fixa bilen. Ja bilar är ett kapitel för sig själv. Nu sitter jag och väntar på två nya leveranser som jag hoppas ska komma idag. Vad ska ni göra för något kul? Jag ska hitta en vardagsvara i fotoutmaningen. Så här rullar livet på. Ha en fin dag och försök att få ihop några steg idag. Kom ihåg att några steg är bättre än inga steg. ? Må så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *