Toy story 4 och giro pizzeria får tio stjärnor.

Hej ja då var den här helgen slut och jag får säga att den har varit en bra helg, trots att vi har varit utan bil. Nu har vi lånat en laddare av en kompis och i morse startade den faktiskt . Så vi har kanske haft en dålig Billaddare . Vi ska testa i kväll igen och då får vi se. Nej nu får det vara slutpratat om bilen. Tråkigt ämne. Ja fredagen hände inte så mycket, jag testade att baka kalljästa bullar. Först gjorde jag vanliga frallor som tyvärr blev för små och fick stå för länge i ugnen. Dock gick dom snabbt att göra och sen var det inte helt fel att ha helt nyfärska bullar till frukosten. Sen bakade jag även kardemummabullar men dom blev jättestora och jag ville nog ha i lite mer mjöl. Även lite mer tid i ugnen men jag ska klart göra om det.

Lördagen var en härlig dag. Först städade vi altanen inför hösten. Alltid samma känsla att jag tyckte att det inte var längesedan jag plockade fram för sommaren. Vi har eller hade ett soffglasbord ute på altanen och när jag tar bort duken, har jag missat en sten som faller på bordet.

Jag behöver nog inte säga mer, men inte blev jag glad. Jag gillade bordet, dock så vill jag ha ett runt bord.

Nu ni som bor i Stockholm ska få ett tips av mig eller så har ni redan varit där. Ja iallafall efter städningen mötte vi upp vår yngsta son vid hans jobb. Han har ju börjat studera men hoppar in i bland på helgerna och arbetar. Vi fick komma upp och titta, så fin våning. Låg precis vid Hötorget. Sen gick vi till Giro pizzeria vid Sveavägen . Wow säger jag bara. Dom hade vegetarisk calzone och det kan jag säga er att det var längesedan jag åt en calzone. När jag åt kött tog jag ofta en sån. Sen ett glas aperol till. Så mysig restaurang. Kändes som du satt i Italien och åt. Livligt ställe.

Här kan vi prata om dörrar. Här inne arbetade min yngsta son.
Jag glömde fota , vi hade lite bråttom att äta för vi skulle gå på bio och se Toy story 4 . Ni måste se den så bra. Gud vad jag skrattade. Vilken mysig kväll vi hade. Söndagen tar vi imorgon.

Ha nu en härlig måndag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *