Wow för ett kul telefonsamtal

Hej Ja nu är det fredag , så härligt. Vad har ni för planer? Jag själv ska gå ut och äta och sen bio med mannen i mitt liv. Vad vi ska se det vet vi inte riktigt. I går hände många bra saker men börjar med när jag var ute och gick med min kompishund, på vägen mot mig kom ett äldre par gående. Dom gick och pratade och höll om varandra. Min första tanke var så här vill jag också ha det när jag blir gammal att man fortfarande har något att säga till varandra och lusten att röra vid varandra. Tänk att ha ett helt liv tillsammans, jag blir bara tårögd när jag tänker på det. Okej efter en lång och härlig promenad så tittade jag in till min kompis och jag hade en sån tur att hon var hemma. Fint väder så vi satt ute och pratade en massa och plötsligt ringer mobilen och jag får världens bästa samtal. Ni får reda på det vid ett senare tillfälle men håll ögonen öppna på tisdag för då smäller det. När jag sen skulle gå hem fick jag se hennes köksträdgård och växthus. Wow avundsjuk ja, men gulliga hon så fick jag med mig lite gott att ta hem. Så bra för jag behöver många tomater till lördagens middag.

Okej kom ihåg att inte ta livet så allvarligt utan också försöka ha kul. Gör något kul idag. Jag ska försöka hinna baka men först jobba lite till och sen tar jag helg. ?Må så gott och så hörs vi på måndag och vill du se mer så häng på Insta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *