En platt helg

Hej på er ja en ny vecka börjar och ni ska få en liten redogörelse för helgens äventyr som faktiskt blev lite platt. Fredagen skulle vi gå på bio men först åt vi en god burgare på vigård. Deras bönburgare var så god . Efter det gick vi upp till bion men insåg att det var bara dåliga platser kvar, så vi struntade i det och gick runt och tittade i butikerna. Mycket snyggt ute men vi shoppade inget.

Sötpotatis slår pommes.

Lördagen blev en fixardag hemma och på kvällen åt vi vodkapasta. Jag lovar er att det var så gott. Ni ska få receptet men inte i dag . Söndagen skulle vi till loppis och vi skulle även slänga skit, tyvärr ville inte vår kära bil starta. Batteriet var stendött så vi hoppas att vi kan köra i kväll. I morgon kommer jag berätta för er om det roliga samtalet jag fick, men jag kommer inte hinna blogga så det kommer komma upp på Insta . Jag kommer vara borta hela dagen och jag får inte fota och filma där.

Gillar ni måndagar , jag gillar faktiskt måndagar. Skönt med lite struktur på livet och att planera in roliga saker att göra. Även att gå tillbaka och äta nyttigare ,motion och meditation. Helt enkelt en nystart varje vecka. Nu önskar jag er en härlig måndag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *