30 års fest ute i Stockholms skärgård.

Hej på er Ja innan vi trillar tillbaka till den rätta tiden måste jag bara berätta om något roligt som hände i lördags. Vi var som sagt på 30 årsfest på runmarö. Tror den hette så men fint var det iallafall . Det var barnens kusin som fyllde 30 år. Vi har faktiskt fått upp två kusiner från Skåne till Stockholm. Så kul men tyvärr träffar vi dom inte så ofta. En jobbar och den andra pluggar. Fint ordnat och god mat. På tal om mat så bjöd hon på glas med en massa tillbehör till som jag nu måste köpa till lördagens mys. Ni ska få se på lördag men jag hade aldrig smakat dom här tidigare. När man fyller år ska man ha present och det fick hon av oss plus ett kort som jag gjort själv. Hon blev så glad för kortet och fick tårar i ögonen och kramade om mig minst fyra gånger. Gick även runt och visade kortet och då är det en kvinna som frågar om jag tar upp beställningar. Min dag var räddad. Det är Alltid lite pirrigt att ge bort något som man själv har gjort, men det gick bra. Sen var det några galningar som ville bada och det kan jag säga att jag var inte en av dom. Tyvärr måste vi åka hem så tidigt för sista båten gick vid sju tiden.

Ja här ser ni mästerverket. Vill ni också ha ett personligt kort eller tavla hör av er till mig. Jag har tyvärr inga bilder från festen .




Ja idag är jag så glad för vid mina fötter ligger fina Svea. Ja nu är hösten igång. Vad ska ni göra idag. Jag försökte att göra mina yogaövningar men det gick så där för Svea kom fram hela tiden och ville pussas och klappas. Dock så lyckades jag gå igenom hela programmet. Nu sover hon efter en lekstund med min foppetoffla. Så då ska jag passa på att få jobba lite. Ha nu en bra dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *