Att få känna sig som en drottning och konstnär på samma dag.

Hej då har vi kommit till sista semesterdagen. Nu har vi backat till måndagen. Efter en god frukost var det dags att se Kalmars slott och alla ni som bor i Kalmar eller nära kan jag helt klart rekommendera utställningen van Gogh som visas på slottet. Så cool utställning. Allt fanns i ett rum med jätte stora skärmar från golv till tak. Där visade dom hans tavlor och hans tankar till bra musik. Så du satte dig ner på en bänk och njöt till fin konst. Du fick verkligen en kick. Helt otroligt vad bilder och musik kan påverka en. Jag blev glad men samtidigt började jag att tänka på dom som var blinda och döva som inte kan uppleva det här. Jag förstår inte varför jag började tänka så men jag var djupt tacksam för att jag kunde se o höra. Efter utställningen gick vi runt och tittade och jag fick känna mig som en drottning och konstnär. Vi hade en bra dag på slottet men resan måste gå vidare. Nästa stopp blev en snabbfika i Oskarshamn som känns som en fin liten by. Vi fikade en god bulle med en god vaniljfyllning. Nästa stopp blev Västervik där vi hade svårt att hitta något trevligt matställe och även parkering.All parkering som vi hittade fick vi bara stå en timme. Det är ju lite kort tid när man ska äta. Vi hade bestämt oss för att vi skulle sitta och äta vid vattnet och till slut hittar vi en fiskebod. Wow vi åt en så god makrill . Nästa stopp blev Söderköping . Där hade vi siktet inställt på en glasspaus och det fick vi också. Det ända som jag tycker är att man njuter inte av glassen utan du har en kamp för att inte spilla så mycket. När det är varmt så rinner glassen bort . Sen var det bara att köra raka vägen hem. Det var härligt med en Liten minisemester. Jag tror faktiskt att jag gillar kortare semester än längre för jag längtar hem om jag har varit borta för länge.

I dag ska jag inte ha lika roligt för vid fyra ska jag göra en gynekologisk cellprovtagning. Dock är det bra att man får en kallelse . Brukar ni gå, jag hoppas att ni gör det. Ha en fin dag och glöm inte att få in någon typ av rörelse. Jag ska jogga mina tolv minuter plus lite yoga och meditation sen är jag klar för att göra det bästa av dagen. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *