En helt otrolig och rolig sak hände.

Hej ja då var det måndag och en ny månad startar. Ja innan vi går tillbaka till verkligheten vill jag bara backa bandet till söndagen från vår resa. Jag vill gärna få det nerskrivet så jag kommer ihåg det. Så vi startade från Vimmerby men innan vi åkte satte vi oss ner och tittade i en bok om lite tips på caféer . Det roliga var att Leif läste först slår igen boken och sen tar jag den och öppnar och mot mig springer en spindel. Alltså varför är det alltid jag som ser dom och får dom in i mitt liv. Vi kör mot avastenarna och wow vilken utsikt. Nu vill vi se havet men först en glasspaus. Det var den kallaste glassen jag ätit wow för deras frys. Annars tycker jag det är så jobbigt att äta glass när det är varmt. Du måste äta så snabbt så den inte smälter och jag äter inte snabbt. Nästa mål var Havet och sandstranden det var som du var utomlands. Så härligt och vi gick en kort bit med fötterna i vattnet. Vi har ju ett hotell i Kalmar som väntar på oss och vi har tänkt köra småvägar dit. Så det blir korta stunder på varje ställe. Nästa mål var kaffestugan annorlunda. Ja le blev lite besviken på kakbuffén, han vill ha kanel och kardemummabullar och det fanns inte. Sen var servicen helt usel, personalen var trevlig men dom var alldeles för få och helt vimsiga. Mycket folk och ingen struktur på arbetet. När vi äntligen fick beställa vår räksmörgås som var god struntade jag i kakorna för jag visste att jag behövde mat och inte en massa socker. Sen hände något helt otroligt när le skulle betala och jag smet in på damernas och När jag kommer ut ser jag min storebror sitter där med sin familj. Jag skriker bara och då hade dom bestämt sig för att visa svägerskan lite av Sverige. Så då satte vi oss ner och pratade en stund med dom. Sen åkte vi till kiviks musteri och köpte med oss lite dryck. Vi kom fram ganska så sent till Kalmar och vi bestämmer oss för att gå ut och äta i Kalmar. Tyvärr är mycket stängt och vi är så hungriga att vi tar första matställe vi ser, så det blev en tacobar. Coolt du kunde få alla måltiderna vegetariskt. Det är inte längre något problem att vara vegetarian. Sen störtade vi hem och sov.

Ja då har vi bara en dag kvar men den tar vi imorgon. Nu ska jag jobba och sen ska jag gå och handla. Igår fick vi lite oväntat två nattgäster. Dottern min och hennes sambo har lämnat sin lgh och hade ingenstans att sova, så nu kommer dom sova två nätter hos oss och sen flyttar dom in i sin nya lgh. Se allt fixar sig till slut. Ja jag måste också berätta om 30 årsfesten men den tar vi i ett annat inlägg annars blir det en bok. Ha en fin dag snart kommer jag mer med saker som ni kan ha nytta av. Tack för du läste och ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *