Min reseberättelse med mat och spa .

Hej på er nu är jag tillbaka. Är ni sugen på lite reseberättelse. Det som är tråkigt är att jag har filmat mest och att min surf är nästan slut så jag kunde inte lägga upp filmerna direkt . Så det får blir att titta tillbaka i tiden. Vi börjar med fredagen. Här kommer dom här bilderna och det ser ut som vi bara har ätit men vi åkte bil och hade en mysig kväll på hotellet i varbergsstadshotel . Här kommer en bild.

Ja vi börjar med att vi valde tyvärr den långa vägen dit så vi kom fram rätt så sent. Vi stoppade bara en gång för att äta på en krog . Vi båda tog strömming men stället och maten behövde en uppfräschning . När vi kom fram till vårt fina hotel kan klart rekommendera det. Snyggt rum och trevlig personal. Frukosten var helt perfekt, där stod dom och stekte den godaste omeletten jag ätit. Du fick själv välja vad den skulle innehålla, jag tog allt det vill säga lök,paprika,ost,svamp och soltorkade tomater. Mums det bara vattnas i munnen när jag tänker på den. Okej som sagt när vi kom fram gick vi till vårt spa. Så fint japansk spa, dock hade jag väntat mig en annan typ av spa, där man låg och drack aperol. Det här var ren och skär meditation. Först skulle vi göra en japansk tvagning. Det kunde tydligen japanerna hålla på med i en timme och jag klarade knappt av tio minuter som dom rekommenderade. Det var så coolt för polerna var högst upp så du kunde ligga i 40 grader och titta ut på utsikten. Så nice. Sen gick vi till den stora poolen som hade olika stationer där du fick massage av vattenstrålar. Behöver jag säga att vi mådde bra. Sen kunde man dricka te och äta frukt när man ville. Tror att vi har fått en ny hobby. Efter det gick vi och klädde om för att äta på hotellet. Jag tog en kronärtskockssoppa men två gånger fick jag fel soppa, jag fick hummersoppa. Till slut blev det rätt och så god soppa. Sen tog jag svamplasagn , den var god men inte så att jag flög i taket. Jag skulle tagit in en fiskrätt. Efterrätten tog vi en äppelkaka med glass men den blev jag djupt besviken på. Den var stenhård. Efter maten Gick vi på en liten promenad men den blev väldigt kort för vi var trötta.

Ja det är kul att vara ute på äventyr och vi tar lördagen i morgon. Nu vill jag bara önska er en härlig dag. Jag har tagit semester den här veckan ut så ingen träning och meditation för mig. Startar igen på måndag. Vad lätt det är att komma bort från sina rutiner. Må så gott ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *