Jag har gjort något dumt

Hej ja hur seg kan man bli, igår var en sån dag man bara ville dra täcket över huvudet. Det är väl konstigt att dagarna kan skifta så. En dag känner man att man kan göra allt och sen nästa dag känner man sig som en liten mus. Jag tror faktiskt att resten av familjen hade också en sån dag. Le kom och sa att han hade cyklat in i ett byggstaket som han inte såg. Han slog sig lite men staket var helt böjd sen när vi lagade mat hade han inte läst receptet ordentligt så han blandade i alla ingriedenserna och det skulle han inte gjort. Vi skulle gjort kikärtsbiffar och nu blev det en konstig röra. Inte nog med det så bad jag att han skulle handla på hemvägen men då hade han glömt plånboken hemma och jag fick reda på det för sent för att hinna gå och handla. Ja en heltokig dag. Sen måste jag varna er. Jag har gjort något så dumt. Jag fick ett mail om jag ville testa chips och jag brukar aldrig ställa upp på sånt här men den här gången tänkte jag att det kan va bra för er för då kan jag tipsa er . Så jag fick svara på en del frågor och tyvärr så gav jag dom mitt nr och nu blir jag fullständigt nerringd av alla dom företag som jag har svarat på. Alla säger att jag har kommit till final och sen bla bla . Hur dum får jag vara.

En gammal bild . Tyckte den passade så bra. Tokig som jag har varit och här har jag en ful blomma i håret. Sen är Allt målat nu . ?

Ja nu ska jag gå och packa för vi åker tidigt i morgon . Vi ska på dop i Lund och vi ska ha en liten minisemester . Så det kommer bli lite tyst på bloggen men jag kommer finnas på Insta. Så killarna får hela huset för sig själv. Vi kommer hem på måndag.

Kom ihåg att ibland kan det kännas skit men fastna inte där utan gå vidare. Ibland kan det va bra att må skit för då uppskattar man livet mer när det är bra. Så Gör något som du mår bra av. ? Ha en bra dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *