När man bara måste bryta ett löfte.

Hej på er Saknade ni mitt blogginlägg igår. Ja jag fick inte tiden till att räcka till. Dock så hade jag en härlig dag. Jag blev så nöjd med mitt nyklippta hår och sen är det alltid lika roligt att träffa kära Pernilla. Det är lite som att man får prata av sig, som att gå till en terapeut. Sen strövade jag runt lite i gamla stan och jag njöt av att se alla glada turister och tänkte lite glatt att här har dom åkt långt för att komma till Stockholm och här bor jag. Fina Stockholm ❤️ Jag hade lovat mig själv att jag inte skulle handla något och tror ni att jag höll mitt löfte. Nej men när jag var i Uppsala såg jag en kvinna som hade en så snygg klänning på sig. Vad tror ni händer när jag är på väg ut från zara , då ser jag den klänningen från Uppsala. Jag måste prova den och jag föll som en fura. Så mitt löfte la jag i papperskorgen och köpte en klänning och ett pärldiadem. Ja ja man lever bara en gång. Ni får se den sen när jag har den på mig. Roligare att visa den på. Sen träffad jag sonen Lu och vi gick runt och tittade lite.

Så här kul kan man ha det på stan.

Nej nu får ni ha det så bra och glöm inte att om dagen inte blir riktigt som ni tänkt er så kommer det en ny dag. Hitta guldkornen och gör det bästa du kan av dagen. Ha inte för höga krav på dig själv. Ingen är perfekt. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *