Wow vilken fredag

Hej på er

Ja nu börjar en ny vecka och jag hoppas att ni är taggad för en ny bra vecka men innan vi kör igång med den måste jag bara berätta och ge er tips på två bra ställen som jag upptäckte i fredags. I fredags skulle vi fira Hjalmars 30 årsdag men plötsligt fick vi två saker till att fira. Hjalmars flickvän hade fixat praktikplats och Emilia och Alex hade köpt ny lägenhet. Så wow alla var superglada och det bästa var att alla var samlad med sina respektive. Vi åkte in lite tidigare och tog ett glas vin på grus och grus. En supertrevligvinbar med små goda tilltugg till. Vi tog bara dricka men här kommer jag gå hit flera gånger. Sen gick vi till restaurang grappa och möttes av så trevlig personal. Vi samlades i baren och där tog jag en aperol. Så god . Älskar när man hittar något gott och framförallt att det är lätt att säga. Annars brukar dom alltid ha så konstiga namn att man glömmer vad dom heter. Okej sen tog en del förrätt, jag hoppade det och beställde in en så god vegetarisk lasagn och till efterätt tog jag en vitchokladpannacotta med mangosorbe. Så gott. Jag orkade inte äta upp min lasagn, då frågade hon om jag ville ha med den hem. Jag blev så glad att hon frågade har aldrig hänt mig tidigare. Sen sa hon att hon tyckte min klänning var så vacker och att hon kom att tänka på Julie Robinson. Sen tyckte hon att jag var så snäll som tänkte på henne. Jag har alltid en förmåga att försöka underlätta när dom ska servera och hämta tallrikarna. Mycket skratt och prat under middagen och efter huvudrätten kom dom in med en drink med sång och fyrverkeri. Sen höll jag mitt tal till min älskade son. Vi stannade flera timmar och sen var det skönt att komma hem och dricka lite te . Tack alla för en trevlig kväll. Sen lördagen och söndagen var vi hemma och fixade och gjöt en ny kruka. Jag har kommit på ett nytt projekt men det tar vi imorgon. Nu blir det jobb och sen ska jag fixa förpackningsmaterial .

Tog tyvärr inte så många bilder men jag filmade en del och la upp på stories. I morgon ska jag klippa mig. Ska bli så skönt nu ser man ut som ett litet troll. Ha en fin dag och kom ihåg att ha roligt trots att det är måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *