Hittat en ny god smak

Hej nu blir jag tokig. Igår så tänkte jag att imorgon ska ni få två tips av mig men nu kommer jag bara ihåg ett. Så typiskt mig och ni har antagligen redan smakat dom. Vet inte om det är någon nyhet. Lu o Johanna hade iallafall inte smakat dom tidigare. Ja Johanna är här nu för vi ska fira Hjalmar som fyller 30 år och sen ska dom på kräftskiva. Hj ska resa bort på sin födelsedag som är den 23 , så det är därför vi firar honom redan idag. Om en vecka åker vi på en liten minisemester. Vi ska på dop i Lund så då tänkte vi se lite mer av skåne . Ni får så klart hänga med på Insta men kom gärna med tips på saker som vi kan göra .

Så goda ?

Ja ikväll ska vi träffa gänget vid tranan och ta en drink innan vi går till grappa för att äta en god middag. Sen vet jag inte vad som händer men det ska bli så kul. Hela familjen samlad på ett ställe, inte så vanligt. Just nu regnar det så vi får hoppas att det inte regnar ikväll. Nu får ni ha en härlig helg. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *