Dopkortet är färdigt.

Hej Jag har en hemlighet för familjen och varje dag så tänker jag berätta hemligheten för dom men som tur är så stoppar jag mig själv. Jag är en sån person att jag berättar allt till mina kära men den här gången tänker jag inte göra det. Dom får vänta. Har ni svårt att hålla på hemligheter. Jag kan hålla tyst om någon ber mig att hålla tyst. Ja ni får inte heller höra min hemlighet. Kanske någon gång men inte just nu. Däremot kan ni få se mitt senaste projekt.

Ett dopkort till en liten prinsessa. Ni vet att ni kan beställa av mig för personliga kort.

Jag behöver planera lite hur rabatten ska se ut. Jag ska filma och lägga upp på instastories så kommer ni lättare att förstå hur jag tänker. Ni får gärna komma med tips på blommor som jag ska välja. Så planera och vänta på att lökarna ska komma ut i butikerna eller ska man handla på nätet. Dock ska jag först jobba lite och sen gå och handla lite mat för idag. Sen ikväll blir det till att helghandla för vi ska ut och äta imorgon . Nu får ni ha en bra dag och jag hoppas att ni tar det lite lugnt och andas ordentligt. Försök att hitta ögonblick när ni bara kan andas in genom näsan så magen putar ut och andas ut så bröstkorgen går in. Det är kanske bara jag som har svårt för att andas så. Gör det bara Kanske när ni står i en kö eller när ni sätter er ner på en stol. ?Ni är bäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *