Event och ett trevligt möte

Hej vilken härlig kväll det blev igår. Igår träffade jag en person som jag inte träffat på så länge. Vi umgicks väldigt mycket när barnen var små. Det var en slump att vi träffades men vi båda kände att nu är det dags att boka in en fika och det ser jag verkligen framemot. Okej som jag sa var jag på ett event för kvinnliga företagare och jag lovade er att komma med lite tips. Svårt att säga något om kvällen men det var väldigt intressant. Fyra kvinnor berättade om hur det är att ha ett företag. Det var GoFrendly ,sniph,grace.health och matching. GoFrendly är en app för kvinnor att hitta nya vänner. På sniph kan du prenumera på parfym . Mycket som dom sa kände man igen sig i. Du måste arbeta med dig själv. Viktigt att du mår bra och att tro på sig själv och sin företagsidè. Att varje nej som du får så ska du tänka att du bara kommer närmare ett ja. Få lite energi med att bli arg och jag ska allt visa dom som sa nej att det kan jag fixa. Du måste vara en problemlösare och inte ta saker personligt. Det handlar om business . Ta hjälp av andra. Fixa en mentor. Du kan söka bidrag. Se till att du kan tjäna pengar på din idè. Ha en affärsplan klar och tänk på att Google måste gilla namnet. Sen ibland kan det va bra att man kan hitta gratis tjänster men i långa loppet är det bättre att betala och få riktigt bra grejor till företaget. Billigast är inte alltid rätt. Ja kommer jag på mer så får ni veta det. Sen fick tre företag som låg i startgropen berätta om sitt företag och sen fick panelen ge ros och ris. Kvällen avslutade med mat o mingel. Allt var vegetariskt. Så perfekt. Sen gick vi hem i den fina kvällen.

Tack för en trevlig och lärorik kväll.

I dag blir det en lugnare dag. Ha en kul dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *