Krukan plus siffran 3 och bokstaven a är färdiga

Hej Ja jag hade rätt krukan blev inte blå men den fick en annan nyans än vanlig betongfärg. Dock inte tillräckligt för vi ska känna oss nöjda. Så vi ska måla den. Trean och bokstaven blev bra, vi ska även måla dom. Tror det får bli svarta. Lövet blev lite för tunt men coolt ändå att se att det blev ett mönster i betongen.

Det är så kul att göra det här och det var så bra för den här gången behövde vi inte klippa sönder papperskorgen.

Ikväll ska jag gå på ett event med min dotter . Jag skickar mer info på Insta . Just nu vet jag själv inte så mycket mer om eventet men det är iallafall kul att hitta på saker att göra tillsammans med sin dotter. Får jag bra tips så ska ni också få det men det blir i ett annat inlägg. Nej nu måste jag gå och fota lite bilder, jag är just klar med mitt senaste projekt. Ett personligt dopkort. Vi ska på dop i slutet av augusti. Ha nu en härlig dag och glöm inte att röra på er. Jag har joggat i 11 minuter och sen gått i tjugo minuter men det räcker inte för jag ska upp i mina 10000 steg. Så inga ursäkter all rörelse är bra . ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *