Kan man bli kär i en tapet

Hej på er Ja jag vet inte om jag vågar skriva det här, ni kommer säkert skratta. Vi köper blommor för vi ska på middag hos dottern och hennes pojkvän. Jag har inte hört något från dottern på ett tag och det är inte så konstigt för vi pratar inte så ofta. Vi kommer iväg lite senare än vi hade tänkt för vi skulle först åka och lämna en beställning till en kund. På väg till dottern känner jag på mig att något inte stämmer men sen tänkte jag att jag var nojig, så jag slänger iväg ett sms och meddelar att vi är där om en kvart. Efter ett tag så får jag ett svar har du inte sett mitt sms som jag skickade till dig i tisdags. Det hade jag missat. Ingen middag för dom hade fått besök från en resande kompis, så dom skulle ut och äta middag med kompisen. Så vi fick åka hem igen. Tråkigt men jag fick nya blommor.

Kan man bli kär i en tapet , jag har iallafall blivit kär i en tapet som kostar 3800kr för en rulle. Jag skulle kunna tänka mig att ha den som en tavla. Ljus på baksidan. Jag hittade den när vi var och köpte röd färg till dörren. Nu har vi målat förrådsdörren röd och det blev så snyggt. Tror att vi målar ytterdörren på lördag men det beror på vädret.

Det är ett sånt djup i mönstret. Du får en känsla av att den är mjuk som sammet. ?❤️

Ja vad har vi mer gjort för skoj i helgen, ja vi har gjutit en ny kruka och hällt i blå pigment i smeten som blev världens flopp. Inte blev smeten blå. Den lilla burken kostade 200kr men dom sa att den var dryg. Vi hällde i hela burken och det hände inte mycket. Nej nästa målar vi. Vi ska lossa den i kväll så jag kommer lägga upp den på Insta. Dock så fick vi smet över så då passade vi på att göra en trea och ett a. Vi bor på 3a . Smeten var fortfarande inte slut så jag täckte ett löv men jag tror att det inte gick så bra. Ni får se i kväll.

Ni ser att blå är inte smeten.

Söndagen regnade det väldigt mycket så det blev en mysdag inne. Nu ska jag ta tag i dagen. Tack för att du läste och ha en fin måndag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *