Nu kan du beställa personliga kort .

Hej Ja då har vi köpt fem påsar betong,hink,blå pulverfärg och en lackspray. Vi ska blanda blå färg direkt i smeten. Wow va spännande och imorgon ska vi gå och köpa röd färg till dörren. Vi börjar med garagedörren, ja det är inte ett garage längre för vi gjorde om det till ett ungdomsrum när barnen bodde hemma men Nu har det blivit ett förråd som vi måste ta tag i. Har ni svårt att slänga saker? Jag har men nu måste vi tömma hela förrådet. Där finns en del bra saker att sälja och skänka till myrorna. Sen finns det en massa skit. Det får bli vårt nästa projekt och en tvättstuga som måste renoveras. Jag gillar att ha projekt och på tal om projekt så måste jag visa er mitt senaste projekt.

Jag har börjat att göra personliga kort att ge bort. Det är bara att säga till om ni vill beställa Nu ska jag göra ett personligt kort till en flicka som ska döpas.Nej som vanligt mycket att göra men idag slipper jag laga mat för vi ska hem till min kära dotter och hennes pojkvän. Dom ska bjuda på middag. Så nu vill jag bara önska er en härlig helg och så hörs vi på måndag eller så ses vi på Insta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *