Gjuta i betong en ny hobby 😍

Hej ja det hÀr Àr kanske gamla nyheter om ni följer mig pÄ min instastories men jag mÄste tÀnka pÄ dom som inte har sett filmen. Ja ni vet att vi har försökt att göra en kruka. Nu har vi vÀntat i flera dagar och igÄr skulle vi se om vi hade lyckats. Vi vÀnde upp och ner pÄ den och tog bort fÀrgburken utan problem men sen var det stopp. Vi slet och drog och hamrade försiktigt pÄ papperskorgen men den rörde sig inte en millimeter. Till slut gav vi upp och började skÀra i papperskorgen och dÄ upptÀcker vi att den var inte riktigt slÀt sÄ det fastnade betong i vÀggen. Efter lite slit sÄ föddes vÄr första kruka. Jag Àr sÄ nöjd, den Àr sÄ fin. Nu funderar jag pÄ om jag ska mÄla den. Vad tycker ni?

Nu mÄste jag hitta fler billiga papperskorgar för nu ska det göras krukor. SÄ kul det va. Jag har mÄnga fler saker jag vill göra. SÄ det Àr bara att hÀnga med i min nya hobby.

Ja pÄ Insta lovade jag att ni skulle fÄ receptet pÄ maten som vi Ät igÄr. Ja igÄr var det inte nÄgot mÀrkvÀrdigt men har jag lovat sÄ har jag lovat.

Du hackar lök,vitlök,skivar svamp och delar paprika i smÄ bitar. LÀgg i babyspenat. Stek pÄ svag vÀrme i kokosolja och hÀll paprikapulver över. Koka sen quinoa och hÀll i. Mums va gott det var.

AlltsÄ sÄ fÀrgrikt det blir med paprika till. I dag ska vi ha vegetarisk lasagn. Men först vill jag tacka

för receptet. Nu ska jag faktiskt inte jobba med företaget utan jag ska sĂ€tta mig och skriva en del texter. Ni fĂ„r se nĂ€r jag Ă€r klar. I morgon ska ni Ă€ven fĂ„ se mitt fĂ€rdiga projekt men det Ă€r i morgon och som ni vet sĂ„ tar vi en dag i taget. Ha en underbar dag 😘

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *