Gjuta i betong en ny hobby ?

Hej ja det här är kanske gamla nyheter om ni följer mig på min instastories men jag måste tänka på dom som inte har sett filmen. Ja ni vet att vi har försökt att göra en kruka. Nu har vi väntat i flera dagar och igår skulle vi se om vi hade lyckats. Vi vände upp och ner på den och tog bort färgburken utan problem men sen var det stopp. Vi slet och drog och hamrade försiktigt på papperskorgen men den rörde sig inte en millimeter. Till slut gav vi upp och började skära i papperskorgen och då upptäcker vi att den var inte riktigt slät så det fastnade betong i väggen. Efter lite slit så föddes vår första kruka. Jag är så nöjd, den är så fin. Nu funderar jag på om jag ska måla den. Vad tycker ni?

Nu måste jag hitta fler billiga papperskorgar för nu ska det göras krukor. Så kul det va. Jag har många fler saker jag vill göra. Så det är bara att hänga med i min nya hobby.

Ja på Insta lovade jag att ni skulle få receptet på maten som vi åt igår. Ja igår var det inte något märkvärdigt men har jag lovat så har jag lovat.

Du hackar lök,vitlök,skivar svamp och delar paprika i små bitar. Lägg i babyspenat. Stek på svag värme i kokosolja och häll paprikapulver över. Koka sen quinoa och häll i. Mums va gott det var.

Alltså så färgrikt det blir med paprika till. I dag ska vi ha vegetarisk lasagn. Men först vill jag tacka

för receptet. Nu ska jag faktiskt inte jobba med företaget utan jag ska sätta mig och skriva en del texter. Ni får se när jag är klar. I morgon ska ni även få se mitt färdiga projekt men det är i morgon och som ni vet så tar vi en dag i taget. Ha en underbar dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *