Ta hand om din kropp.

Hej många som har kommit tillbaka från semestern, mer folk i rörelse. Häromdagen var jag i akademibokhandeln och då fick jag se många mammor som var med sina barn och handlade skolgrejer. Tänk vad jag kommer ihåg den tiden, iväg med fyra barn som skulle ha allt. Så kul det var, ny skolväska varje år. När man har barn så går allt på rutiner och man ser även hur fort tiden går. Så lev med dina barn nu för morgondagen kommer så snabbt. Ja jag vet inte riktigt vad ni vill läsa om i bloggen men jag vet att jag gillar att få tips. Så här kommer ett matrecept från något som vi åt igår. Du behöver skogssvamp, 1/2 dl olivolja och 1/2 dl äppelcidervinäger. Skiva svampen och häll över blandningen. Ska ligga och marineras. Sen ska du mixa en sås. Häll i 150 g naturella cashewnötter,rivet skal från en citron, en vitlöksklyfta, två msk olivolja, 200 g soltorkade tomater och salt o peppar. Du kan hälla i lite vatten efter att du mixat för att få en lösare sås. Sen tar du en zucchini och river till spagetti. Häll kokande vatten över zucchinin och sen häller du bort vattnet och blandar sen i alla ingredienser.

Det blev så gott och det bästa är att jag vet att jag ger min kropp god och bra mat. Jag har faktiskt börjat att se min kropp som min bästa vän som jag måste ta hand om. Det handlar inte längre om att gå ner i vikt utan det handlar om att göra bra saker med sin kropp. Tänka sig att man måste bli äldre för att inse att man ska ta hand om sig själv. Nu ska jag ta tag i livet och gör ni det också. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *