Jag håller vad jag lovar så här kommer receptet.

Hej idag var jag lite sen i starten men igår lovade jag på Instastories att ni skulle få receptet På middagsmaten som jag åt men Jag ska väl erkänna att jag har lite svårt med att lyckas med kålen. Du ska ha rödkål i ugnen men jag tycker att den bara blir mjuk längst ut och det är väldigt gott men sen blir det andra för hårt. Okej först tar du och mixar en burk vita böner, 1dl solroskärnor, 2 dl färska örter,1dl bovetemjöl,1/2 tsk salt,2msk olja och lite svartpeppar. Mixa tycker du det blir lite torrt häll i lite vatten. Ställ åt sidan i 20 min. Nu tar du en butternutpumpa och delar i små bitar. Lägg rödkålen o pumpan på en plåt och sen ringla över olja. Rulla små köttbullar av smeten och sen rullar du dom i sesamfrö. Lägg dom på en oljad plåt. Allt ska in i ugnen på 150 grader i ca 40 min. Ta fram en tallrik lägg upp ett stort salladsblad och hyvlade äppelskivor. Jag kokade även lite quinoa.

Du måste även ha någon typ sås till annars kan det bli för torrt. Jag gjorde en vitlökssås på ägg och olja.

Nej nu får jag ta tag idagen . ? Ha en mysig tisdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *