En ny hobby och en kräftskiva som kom bort.

Hej ja nu har jag fått en ny hobby. Ska gå till biblioteket och låna en bok om att gjuta i betong. Igår så fixade Leif smeten för det fixar jag tyvärr inte själv med min astma. Jag hade rengjort en gammal färgburk. Oljade in med matolja. Stoppade ner en vinkork för vi ville ha ett hål i krukan men det funkade inte när vi hällde i smeten, den for runt som en vante så jag plockade upp den. Sen hällde jag ner smeten och tryckte ner papperskorgen. Jag var tvungen att lägga i en del stenar för att hålla papperskorgen på plats. Så nu är det bara att vänta. Allt finns på min instastories.

Jag har ingen aning om det funkar , men jag hoppas för vi behöver många krukor. Jag skulle vilja ha dom i en röd färg. Nu ska den få stå i ett par dagar. Wow va jag hoppas att det funkar.

Okej en konstig helg blev det iallafall. Vi drar till Uppsala för att se hur staden är och jag blev förälskad i staden men le tyckter sådär. Jag tror faktiskt att jag skulle kunna bo här. Hitta någon lgh mitt i stan. Dock så hittade jag en så fin vintagebutik som jag hittade en så cool Busnell jacka. Jag var väldigt sugen på att köpa den men jag var lite osäker. Den satt som ett smäck och det var det som gjorde mig lite osäker. Tror inte jag kunde ha någon extra tröja under, sen är det inte heller fler jackor jag behöver men vad tycker ni om den.Hon har även en butik i Stockholm. Så jag ska gå dit och titta. Kul med vintage kläder.

Sen hände något konstigt jag får ett sms av mina grannar att vi är bjudna på kräftskiva, problemet är att den är i morgon. Deras inbjudan hade kommit bort. Vi har varit på deras kräftskivor i många år men den här gången fick vi tacka nej. Det kom lite plötsligt. Vi hade andra planer men tillbaka till Uppsala, vi fikade och gick en massa steg. Älskar när man får motion på köpet.

Tyvärr så blev det lite fel med maten. Kommunikationen är ibland inte det bästa mellan oss. Jag säger en sak och tror att han har hört det men ack så fel jag kan ha. Så jag fick inte den maten som jag beställt. Då sa min kära man att vi kan dela på maten, tur var det för min smörgås var för stark.

Ja söndagen blev en fixardag . Jag har planterat och sått och le har målat. När lampan ska upp saknar vi såklart några skruvar så den kom ej upp. Dock så har vi inte så mycket kvar att göra. Måla trappräcke,dörr och sen ska vi tvätta en del sidor på huset. Dock så blir man aldrig klar när man har hus men det är roligt att ha sina små projekt. Okej mina kära vänner nu ska jag jobba lite igen. Tack för att ni läste och jag önskar er en härlig dag. ? Kom ihåg att ta hand om dig och lev nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *