Att tänka på sig själv

Hej Ja då blev planerna ändrade igen som tur är har jag inga problem med det. Livet går vidare, då får man helt enkelt fixa något annat. Vi skulle på middag hos min dotter och hennes pojkvän. Ja den här inbjudan har vi väntat länge på. Så när den äntligen kommer blir den inställd men av en rolig orsak. Dom fick ett samtal från sin mäklare som hade någon som ville titta på deras lägenhet så det är ju roligt. Då är det bara att hålla tummarna. Vi helghandlade igår så jag tror det blir köpmat eller frysrensning. Nackdelen med köpmat är att den brukar inte vara så nyttigt och fredagen är inte min fuskdag. Det är lördagen och jag längtar efter att få gå och köpa en bakelse. Jag vet precis vilken jag ska ha. Ja jag vet att man inte ska leva bara för helgen men jag tycker ändå det är lite mysigt. Jag tycker att man ska göra det som känns bäst just för en. Alla måste hitta sin balans med livet. Jag är en person som gillar rutiner. Vill gärna planera. Något jag måste lära mig mer är att tänka mer på mig själv. Igår får jag reda på att min kära man har tagit ledigt på fredagen och genast tänker jag att då får jag skippa min morgonrutin. Jogga,läsa gåbok,yoga och meditera,blogga,Insta och jobba. Då min man säger direkt att han ska cykla,jag kan inte cykla med honom för jag har inte samma kondition. Dock ser ni problemet jag tänker direkt på oss och han tänker direkt på sig själv. Jag måste bli mer som honom. Är det en kvinnogrej. Så nu ska jag följa min rutin och han får vänta på mig.

Ja dom här blommorna skulle vi ge till värdparet men nu fick dom stanna hemma hos oss.

Ja okej vi som aldrig tänker på oss själva, nu är det dags att börja med det. ? Ha nu en trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *