Tankar om rörelse

Hej Tänka sig att det är första augusti och jag börjar redan få höstfeelings. Ja jag vet att det dröjer men det är en känsla i kroppen. Jag vill börja planera för allt roligt jag ska göra. Vad ska jag göra med min blogg, ska jag fortsätta eller ska jag sluta. Att ha en blogg tar sin lilla tid, Ja jag vet att ni bryr er inte om vad jag har hittat på men när jag startade min blogg så tänkte jag att det skulle bli som en dagbok för mig. Jag har så dåligt minne och det blir bara sämre hela tiden. Så den sidan kanske ni inte tycker är så kul att läsa men jag försöker också hela tiden tipsa er om saker som ni kan ha nytta av. Jag har ju förstått att mode,mat inredning och träning gillar ni. Jag har alltid tänkt att när man blir äldre slipper man alla krav på sig själv men så är det inte. Du måste hålla igång kroppen annars så stelnar du till och du måste tänka på hur du äter för annars slutar du som en köttbulle. Så min bild av att man sitter och fikar till man dör har ändrats rejält, så det är därför man ska införa rörelse redan som ung. Dock ska man se till att ha roligt, komma på vad som fungerar för dig. Ett tips jag kan ge dig om du tränar hemma är att ha en sak som du gillar men du får bara göra det efter att du tränat eller under träningen. Jag har ju min gåbok som jag bara får läsa när jag går på löpbandet. Du kan ju ha en serie som du bara får titta på när du går på löpbandet. Var snäll mot dig själv och ge dig själv en morot. Skulle va kul att höra vad ni gör för att träningen ska bli av.

En annan sak som jag har lärt mig att inte älta det som du inte gjort. Jag bestämde ju mig för att träna med Friskis och Svettis uteyoga och utegympa. Jag lyckades med ett yogapass . Det fungerade inte för mig o jag håller inte på att trycka ner mig själv för att jag inte kom iväg. Saken blir inte bättre för det. Jag gjorde något annat. Det viktiga är att du rör på dig och inte hur .

Okej nu ska jag fortsätta att jobba. Vill du ha några coola flamingos glasmarkörer så hittar du dom i butiken.

? kom ihåg att du är bäst ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *