Sommarpratarna och dahlior.

Hej vad hände med vädret, det är ju så kallt. Ja ja som jag brukar säga det man ej kan påverka ska man inte lägga någon energi på. Okej just nu händer det inte så mycket. Jag har fått en ny idé som jag klurar på. Visar den sen när den är färdig. Ja jag är så glad att vi är i fas när det gäller att lyssna på sommarpratarna. I går fick man höra hur det går till att vara kock. Helt sjukt va dom anställda blir misshandlade och utskällda när dom gör fel. Iallafall i England och Frankrike . Jag kan verkligen rekommendera er att lyssna på dom. Du får verkligen höra en del konstiga saker. Det ända som är jobbigt är att det tar en sån tid så serierna blir lidande, vi hinner bara att lyssna på sommarpratarna sen är det dags att gå och lägga sig. Dock så syr jag samtidigt som jag lyssnar. Väldigt avkopplande.

Varje gång jag går och handlar på Ica så går jag alltid först till deras avdelning för blommor för att se om dom har några coola blommor på rea. Jag har gjort en del fynd och i går köpte jag två dahlior.

Jag känner att jag har fått ett större intresse för blommor, jag är tillochmed sugen på att köpa rosor. Vet bara inte riktigt var jag ska ha dom men det kommer jag säkert på.

Ja nu ska jag bara hitta några snygga krukor och sätta dom i. Så nu får ni ha en bra dag.

?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *