Ny gåbok och recept på indisk spenatgryta.

Hej då har jag gjort min träning för idag. Ökat min jogging med en minut för det är en ny vecka. 9 minuter nu. Jag har även börjat med en ny gåbok Lånat silver och krossat glas av Ewa Klingberg.

Igår åt vi något som var så gott. Så jag tänkte att ni skulle få receptet. Du börjar med att hacka en lök, två vitlökar, 4cm ingefära och två gröna chilis. Häll även ett krm muskotnöt och en massa garam masala. Värm det lite så löken blir lite mjuk. Nu häller du i en burk med kokosmjölk och mixar allt till en slät sås. Hacka lite tomater och lägg i kastrullen och vänd ner en påse spenat. Receptet är för två personer. Sen hade jag bulgur till men du kan ta vad du vill ha. Du ska även ha i en halv kruka koriander. Vill du ha det starkare så häll i mer kryddor.

Nu måste jag ta tag i dagen. Jag har en del presenter att fixa . I augusti ska vi på dop,två 30 årsfester . Jag har fixat klipptid och sen det vanliga jobb o livet. Augusti kommer bli en kul månad men vi är inte där nu utan idag är idag. Nu ska jag gå och njuta en helt vanlig tisdag. Hoppas att ni också kan njuta er tisdag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *