En tur på stan,svårt att andas, Norrtälje och en tiopoängare .

Hej har ni haft en bra helg. För min del har den varit uppochner. Fredagen blev inte Grinda men vi tog oss in till stan. Le ville titta på kamera och jag hade en del småärende att göra. Så vi var lite tråkiga och delade på oss. Jag fick köpt kjolen på mango som jag har gått och funderat ett tag på. Ni får se den sen. Sen gick jag till kicks för att få lite mer tips på dagkrämer. Jag är fortfarande lika vilsen. Iallafall har jag fått en del märken att välja på.

Ja här ser ni en del som hon tipsade mig om. Gah jag blir tokig. Okej sen träffades vi på nk och där fikade vi och le köpte ett par skor.Jag fick även köpt lite nytt te. Dock blev jag lite besviken på min avokadossmårgås, den var för stark. Jag är superkänslig för stark mat. I går så åt jag en lakridskaramell eller så hade något starkt pepparkorn fastnad och jag råkade bita hål på det. Så läskigt jag tappade luften och kunde inte andas, som tur var så hade jag vatten i min närhet så efter ett tag så kändes det lite bättre. Ja så ni ser stark mat är inget för mig. Till något helt annat när vi kände oss klara för att traska till bilen går vi förbi en liten butik som har en så snygg klänning på en skyltdocka. Vi går in o hon säger att vi stänger snart och jag frågar efter klänningen på provdockan. Hon visar mig den och jag frågar hinner jag prova den. Butiken stänger och jag måste prova tre klänningar innan vi hittar storleken, men hon var jättetrevlig och vi alla tre tyckte att den var en tiopoängare. Så vi slog till. Har aldrig köpt kläder så snabbt. Den ska jag ha på dopet som vi ska på i slutet av augusti. Så ni ser att det blev en bra dag trots att vi inte kom till Grinda.

På lördagen blev det först lite jobb i trädgården och sen åkte vi till Norrtälje. Där vår Hj och hans flickvän bor. Vi hade så mysigt först gick vi och fikade och där satt vi länge i skuggan och vi fick höra allt om deras semesterresa. Nu var det dags att äntligen få träffa hundarna,se hur dom bor och att vi fick överlämna inflyttningspresenten. Vet inte varför jag inte har några bilder på hundarna,goda maten och presenterna som vi fick. Ja dom hade varit så gulliga och köpt presenter till oss från deras resa. Le fick vin och choklad och jag fick fina produkter från ritual. Dom hade lagat så god mat. Vi fick först en förrätt som ni ser på bilden och sen potatis,lax,sallad och två goda såser till. Sen avslutade vi hela den goda middagen med en så god cheesecake . Det är faktiskt kul att ha vuxna barn. När vi kom hem vid tolv tiden stod Alex och väntade på att låna vår bil. Dom ska en tur till Gotland. Så nu har vi ingen bil men det gör inget för vi var hemma hela söndagen och målade på huset. Jag känner mig nyförälskad när det gäller vårt hus.

okej ny dag och ny vecka . Jag ska börja den med boka tid för klippning. Nu får ni ha en bra dag.

? Må så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *