När det inte blir som man tänkt sig

Godmorgon och hej till fredag som inte började som jag tänkt mig. Vi hade planerat att åka till Grinda idag men min man sover fortfarande. Så vi får åka en annandag. Vi ska ju iallafall till Norrtälje imorgon. Vi har blivit hembjudna på middag hos Hj och hans flickvän. Ska bli så kul att få se Norrtälje från någon som kommer därifrån. Jag kommer filma och ta bilder.

Igår var vi en sväng på plantage för att köpa mer gräsfrö för vi har fått en del fläckar utan gräs men vi fick tipset att vänta tills gräset har blivit starkare. På tal om gräs så gick jag förbi en trädgård som hade satt upp en skylt på sin tomt. Min trädgård är inte vanskött utan jag vill ha en äng för bina. Så fint, vi ska även göra så på vissa ställen på tomten. Har köpt en låda med gräsoblommor. Nu Ska vi bara bestämma plats för ängen. Så då får vi också sätta upp en skylt. Nej det är bra att vi villaägare tar sitt ansvar. Alla som har möjlighet ska göra det. Jag köpte lite fler fröpåsar med perenner. Så jag ska så och sen hålla tummarna att det blir något nästa år.

Ni ser . Personalen på plantage sa att så en gräsmatta är något av det svåraste man kan göra. Så bra att vi gav oss på det då. Vi med våra fantastiska gröna fingrar not

Ni ser muren bakom mig den ska också målas. Dörren vill jag också måla. Vi pratar även om att måla ytterdörren röd. Färgerna på vårt hus är grått,vitt och rött. Vad tror ni om det.
Nej nu får vi se vad den här härliga dagen bjuder på. ? Må så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *