En kväll med mycket skratt.

Hej idag har jag inte samma energi. Jag vaknade åtta och tänkte att det var helg. Faktiskt inte så konstigt när vi hade middagsgäster. Wow vilken trevlig kväll vi hade och vi kunde sitta ute väldigt länge. Alltid kul att träffa nya människor och höra om deras kultur. Hon var väldigt duktig på engelska så vi kunde prata om allt möjligt. Dock bombade vi henne med många frågor om Japan. Hon var så söt nar hon sa tack så mycket på svenska. Hon log med hela kroppen. Jag ville dock gärna höra henne prata mer japanska. Ja vi saknade dom andra från familjen. Tråkigt att dom inte kunde komma.

Jag var för snabb med att fota för jag hade inte lagt upp den grillade osten och vitlökssåsen. Har ni sett att mina vegetariska korvar ser ut som vanliga korvar. Vill ni se mer så la jag upp en film på instastories.
Ingen middagsbjudning är hel om man inte får en god efterrätt. Det blev en enkel variant. Glas med jordgubbar och maränger. Så gott.


Nu har jag följt min dotters råd, nu har jag också spelat in ett peptalk till mig själv. Så nu ska jag varje morgon och kväll lyssna på mina egna kloka ord. Det gäller bara att få en rutin på när man ska lyssna. Jag försökte att träna yoga med en stol och nu har jag bestämt mig för att jag ska lära mig alla rörelserna, men i min takt. Ta en övning och när jag känner mig säker så går jag vidare. Annars blir det inget bra. Jag tänker så här att all rörelse är bra, bara att man gör det.
Nu ska jag jobba lite och sen ska jag gå till kicks och titta på djungeln med dagkrämer. Vi hörs ? Jag vill ge en extra kram till er därute som har det lite mer kämpigt än vanligt. Kämpa på ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *