Wow vilken energi. Jag har hunnit med så mycket och klockan är inte ens tolv. Gillar det skarpt.

Wow som jag skrev på Insta vilken energi jag har. Jag har hunnit så mycket. Jag har filmat och lagt upp på instastories. Jag har jobbat med företaget, joggat 8 minuter och sen gått i 22 minuter. Jag har äntligen läst färdigt min tråkiga gåbok. Så imorgon när jag är och handlar, jag måste köpa ny dagkräm och jag har ingen aning vilken jag ska köpa. Det ända jag vet att den inte ska vara testad på djur och det är inte helt lätt att hitta så nu tänkte jag gå till kicks och fråga om hjälp. jag har fått tips på en kräm som heter babor men jag hittar ingen info om den är testad på djur eller ej. Blir tokig. Okej men då tänker jag låna en ny gåbok. Jag har även yogat med en stol och jag tror att det kommer bli bra. Jag testar ett par gånger innan jag visar er. Efter jag har pratat klart med er ska jag meditera. Sen blir det att äta och fixa för middagen i kväll. Ska bli så roligt. Min dotter och hennes pojkvän har ju varit i Japan ett par gånger och under deras resa har dom fått en japansk vän. Denna vän är nu på besök så nu ska vi få träffa henne idag, ska bli så kul men jag oroar mig för min engelska är lite ringrostig. Jag är lite avundsjuk på dagens ungdomar som är uppfödda med engelskan. Alla spel och filmer dom har tittat på så dom har blivit så duktiga på att prata och förstå engelska. Okej vi lämnar det här och jag visar er istället en bild på hur mina frösådda tagetes har börjat blomma och att gräset är på gång.

Ska köpa en eller två till skärmar. Plommonträdet fick sig en smäll av en storm, det är därför som det ser ut som det gör.

Nej dags att meditera. Tack för att du läste och ta nu hand om dig. Ge dig själv en klapp på axeln och säg att du är bra. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *