God mat och jogga.

Godmorgon hur mår ni idag. Har ni fortfarande semester eller är ni tillbaka till verkligheten. I går började jag att jogga lite lätt på löpbandet. Jag tog vid där jag slutade senast,så åtta minuter är avklarad. Ska göra det inomhus i en vecka sen ska jag försöka ut och jogga. Ska försöka få lite mer rutiner i mitt liv. Få in yoga och meditation på morgonen. Så när jag pratat färdigt med er ska jag jogga. Så ni förstår att jag vill prata länge med er. I fredags åt vi något som var så gott så ni måste få receptet. Jag hittade receptet inne hos http://Bisse.metromode.se

Du börjar med att koka potatis i saltat vatten. Häll av vattnet och låt ånga av. Lägg potatisen på en plåt och krossa varje potatis lätt med en gaffel. Ringla över olja,salt och peppar. Rosta mitt i ugnen på 225 grader i ca tjugo minuter. Nu hettar du upp olja i en kastrull och häller i avrunnen kapris. Fritera gyllenbruna ett par minuter.

Nu gör vi vitlökssåsen 1,5 dl majonäs, 0,5 dl creme fraiche en vitlöksklyfta och två msk finhackad persilja.

Sen gjorde jag en brieost som jag hittade inne hos http://Jessicafrej

Du tar en brieost och delar som en tårta och lägger i pesto och soltorkad tomater. Sen en kort stund på grillen. Du kan även ta honung och valnötter på, vi gjorde ej detta den här gången. Tror faktiskt att jag saknade det.

Så gott

Ja mina vänner nu är det dags att få igång kroppen lite och sen ska jag städa hela huset. Bara det är ett gympass. Ha en bra dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *