Stockholms stadsmission, plantage,Balders och mys för hela slanten.

Hej hopp då var helgen borta och dags för en summering. Har ni haft det bra? Jag har haft en väldigt bra helg, inget festande så utan bara betat av listan och sen suttit på kvällen ute på altanen. Ja vi åkte till Stockholms stadsmission och köpte 8 st bordsunderlägg och ett förkläde. Helt nya , kommer från kosta. Vi ska ha en middagsbjudning på onsdag så då kanske jag dukar med dom. Lovar ta en bild eller filma, jag älskar att filma. Sen hände något roligt jag provade en snygg kappa och plötsligt kommer en kvinna fram till mig och säger att den var så snygg på mig. Hon tyckte att den satt så bra på mig. Jag blev så glad att jag köpte den och ett armband. Kul när man hittar lite annorlunda saker.

Här ser ni att jag håller i den. Jag kan visa er den en annan gång på. Här är iallafall kjolen jag köpte på mango och tröjan på hm. Älskar längden på kjolen.


Sen åkte vi till plantage och där hittade jag den här kartan som jag ville följa helt men då blev min man lite tokig på mig och sa att vi köper det vi vill ha. Så det blev tolv plantor och sen köpte vi två påsar med frö som vi har sått under balkongen. Inte nog med detta så köpte jag två lyktor som jag kommer visa er när jag har fått dom på plats.

Jag med icke gröna fingrar älskar sådana kartor.

Sen blev det jobb och mys för hela slanten och söndag kväll kom vår son hem efter två veckors semester.

Bild ett ser ni efterrätten, den var så god. Köpt på Balders cafe. Smakade som en avancerad gräddbulle.
Bild två här sitter vi ute och lyssnar på dagens sommarprat. Ser ni två små röda paket i skålen . Godiset heter elefanter så goda.
Bild tre Sen blev det lite för kallt så vi tände en liten brasa och fortsatte att mysa. Sådana kvällar kan man leva länge på.
Bild fyra avslutade vi helgen med att plocka lite rabarber från trädgården och gjorde en typ rabarberpaj utan ugn. Så god. Säg till om ni vill ha receptet och på tal om recept ska ni få ett recept på något gott som vi har ätit men det tar vi imorgon för nu ska jag söka efter ett bra yogaprogram som jag kan arbeta med. Tack för att du läste och va nu snäll mot dig själv. Det finns bara en av dig. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *