Blommfråga och ett bra tips på hur man bäddar sin säng enkelt och snyggt.

Hej här kommer en fråga till er som är duktig på blommor. När jag var ute och gick med Svea såg jag en så fin blomma och tänkte direkt att den skulle passa att ha på vår mur. Dock så vet jag inte vad den heter och finns den i andra färger.

Nu ska ni få ett tips på hur man kan bädda sin säng snabbt och enkelt. Jag la upp en film på instastories men det känns som det blev något fel med filmen. Så nu ska jag försöka att förklara

Det här ser bara ut som vi har ett täcke men så är det inte. När vi var nygifta hade vi ett täcke men det fungerade inte när vi blev lite mer mogna. Så nu sover vi med två täcken.Du tar ett täcke och lägger nere vid fotändan. Rakt över hela sängen.
Det andra täcket lägger du ihopvikt över huvudändan. Hoppas att ni förstår vad jag menar. Skriv annars till mig


Igår hade jag en tråkig dag och en rolig dag. Det tråkiga var att dom hämtade Svea. Så för jag inte skulle deppa ihop åkte jag till brodeributiken och köpte garn. Ja jag var där länge och fick så bra hjälp. Sen tog jag en sväng på Stockholms stadsmission. Älskar att gå och titta . Ibland kan man hitta en del bra fynd. På tal om fynd så köpte jag sen en kjol på mango plus en liten väska. Jag visar den sen. Det var så skönt för på kvällen efter vi ätit vår middag ute, satt vi kvar till solen gick ner och lyssnade på dagens sommarprat. Livet på en pinne. Nu ska jag sätta mig och planera vilka perenner jag ska ha i rabatten. Ha nu en fin fredag och helg. Så hörs vi igen på måndag eller följ mig på Insta. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *