I dag är jag lite ledsen.

I dag är jag lite ledsen för Svea ska åka hem igen. Hon har verkligen tagit familjens hjärta. Jag har aldrig träffat en så fin hund. Hon är så kelig och lugn. Igår fick hon följa med till byggmax som istället blev bauhause för det var stängt på byggmax. Vi skulle köpa några perenner som jag hade sett i en annons . Så det blev inga perenner men det blev sprayfärg till mina lyktor. Jag tror att jag kommer lägga upp det på instastories, så det är bara att hänga med. Sen blev det en superlång kvast till fasadtvätt. Kan även visa den på Insta stories. Ni ska veta att det är så kul att filma. Ja idag behöver jag åka till brodeributiken och köpa färg till leoparden, ja jag har kommit dit.

Men det var egentligen inte det här jag skulle prata om utan jag måste bara visa er hur stolt jag är över mig själv. I våras gick jag och köpte mig en fröpåse och sådde inomhus. Titta så fint det har blivit.

Nästa sommar ska jag bara så ringblommor. Ska ha en hel lång rad med ringblommor. Det är sant när man lyckas med något så blir det mycket roligare. I morgon ska jag göra en trädgårdsplanering för vi har en del nytt som vi behöver köpa.

Okej kom gärna med tips på bra perenner som trivs i halvskugga. Nej nu ska jag gosa med Svea innan hon åker iväg.
? Ha en fin dag och tack för att du tittar in ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *