Så goda morottsbiffar

Hej Hur dum får jag va Jag har gått och väntat på att ideal of Sweden ska ha sommarrea. Ja ni vet köp en få en på köpet. Nu är det så att jag kunde inte riktigt bestämma mig vad jag skulle ha, så jag funderade lite och jag funderade för länge för nu är erbjudandet slut. Det är svårt med mobilskal och mobilhållare. Just nu har jag en vitt fodral, inte så praktiskt. Nu är det snarare grå. Ja ja nu ska ni få receptet på morotsbiffarna som jag gjorde igår. Tänk bara på att krydda dom rejält.

Börja med att riva fint 1 kg morötter. Lägg i en skål. Hacka en lök i små bitar. Stek löken i lite olja. Låt det sen få stå o svalna lite. Sen häller du i löken, 2 ägg, 1dl mjöl där tog jag glutenfritt och även glutenfritt skorpmjöl 1 dl. Du väljer själv vad du behöver. Sen en tsk curry, 1 tsk paprikapulver, 1/2 tsk gurkmeja,salt och peppar. Rör runt och stek sen i olja. Ca 4 minuter på varje sida. Jag hade sötpotatis och spenatstuvning till. Så gott och nyttigt. Lycka till. Jag hittade receptet inne hos http://Zeinaskitchen.se

Ingen jag följer utan hittade av en slump när jag letade efter något gott att äta.

Nu ska jag gå upp och kolla vilken storlek jag har på mina gantskjortor. Jag behöver beställa en vit och en rosa. Måste skynda mig så jag inte missar den här rean också .Halva priset på dom. Ha nu en kul dag och se till att få skratta mycket. Va lite tokig, vi lever bara en gång för livet är för kort för att gå runt och vara sur. ? Bara mina tokiga tankar. ?☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *