Djupa tankar av Joakims Lundells/ Jockioboi sommarprat

Hej Jag kommer precis hem ifrån en härlig morgonpromenad med Svea. Så skönt att komma ut tidigt. Nu har jag haft Svea nästan en hel vecka och jag har älskat varenda minut. Bli väckt av en hundpuss. Det är livet. Det ända som jag tycker är jobbigt är att gå sista kvällsrundan. Jag är lite mörkrädd av mig. Nu har jag haft tur att le har följt med på sista rundan. Ja ni hör Jag måste skaffa en egen hund. Okej det var inte det här jag skulle prata om utan ni ska få nästa tips på sommarpratare som ni måste lyssna på. Joakim Lundell som även skrivit en bok som jag nu måste läsa. Det blev många tankar efter hans program och en var att va många som har en bokstavssjukdom. Varför har det blivit så . Är det någon som håller på att lista ut varför det är så många som har ett dolt handikapp, men ett otroligt jobbigt handikapp. Det känns som samhället måste tänka om, för oftast är dom väldigt smarta. Jag hörde på nyheterna om en kvinna som läste kemi som inte är något lätt ämne. På föreläsningarna fick hon hjälp av en assistent som skrev hennes anteckningar. Hon sa själv utan den här hjälpen skulle hon inte klara av att plugga. Tror det är dags för skolan och samhället att se människor som individer och inte en grupp. Annars kommer vi få en hög med människor som inte tillför samhället något och inte mår bra. När det kanske är bara lite hjälp dom behöver. Lyssna på hans sommarprat

Nej dags att ta tag i mailkorgen . Nu får ni ha en härlig dag. Kom ihåg att lev nu och inte imorgon. Tack för att ni har tittat in ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *