Goda vegetariska burgare och en häftig sommarpratare.

Hej hopp då var semestern slut och man är tillbaka till vardagen igen. Ja som vanligt har tiden gått så fort. Har semestern varit bra , ja det har den trots vädret inte har varit det bästa. Vi fick inte gjort allt som vi hade med på listan men vi har gjort mycket med trädgården. Det är så skönt att få gjort saker som man hela tiden har gått och sagt att det tar man senare. Ja så det har inte hänt så mycket i helgen förutom jobb och god mat. På tal om god mat så grillade vi några goda vegetariska hamburgare. Vi köpte dom på Coop och vi brukar aldrig handla på Coop men jag hade sett reklam om burgarna så därför åkte vi ditt. Tyvärr tog jag ingen bild när dom var färdiga utan jag filmade bara. Vi grillade dom lite för länge men dom var goda . Så testa dom.

Nu måste jag bara prata om ett sommarprat som jag har lyssnat på eller rättar sagt två som ni måste lyssna på. Anne Sverdrup -Thygeson handlade om att vi måste ändra synen på hur vi ser på insekter. Vi kan inte leva utan insekter. Hon gillade inte heller när man skrev skrämmande saker i böcker eller gör film om hur hemska insekter är. Jag håller med hatar alla skräckfilmer där man utmålar spindlar,ormar eller hajar som farliga djur. Klart ska man ha respekt för farliga djur men lär små barn från början att alla djur är fina. Jag är inte glad för spindlar men jag har lärt mina barn att dom är fina och att dom behövs. I morgon berättar jag om nästa ni måste lyssna på, för nu måste jag gå och ta hand om hundarna. Har fått besök av en William idag. Så nu har Svea en kompis.

Hoppas att ni kommer gilla det.

Ha en fin dag och kom ihåg att andas mellan varven. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *